Предсједник Савчић упутио Телеграм саучешћа породици покојног Миће Мићића

 

Ожалошћена породицо Мићић,

Искрено саосјећам са Вашим болом и желим да Вам у овом тешком тренутку упутим најдубље саучешће поводом смрти Вашег оца, супруга и дједа, а мог пријатеља и саборца Миће Мићића. 

У овим тешким тренуцима, када је Вама као породици због ненадокнадивог губитка најтеже, не могу заборавити ни допринос који је покојни Мићо, као командант батаљона у Другој семберској бригади, дао у стварању Републике Српске током протеклог рата, као ни чињеницу да се као министар рада и борачко-инвалидске заштите несебично залагао и трудио да ратни војни инвалиди, породице погинулих бораца и сви борци имају бољи положај у нашем друштву, да је унаприједио бројна права борачких категорија и да је управо у његовом мандату започео програм стамбеног збрињавање ратних војних инвалида и породица погинулих бораца.   

Захваљајући покојном Мићи, његовом патриотизму и доприносу који је дао у протеклом рату и након њега, Бијељина, Семберија и Република Српска постајали су боље мјесто за живот, била ми је част што сам га познавао, сарађивао и дружио се са њим.

Нека је вјечни помен и вјечна слава нашем Мићи, ако на било који начин можемо олакшати Вашу бол, стојимо Вам на располагању.    

 

                                                                                       Предсједник

                                                            Борачке организације Републике Српске

                                                                                       Миломир Савчић   

Translate »