„Орао“ обиљежио 76 година постојања

Предузеће  “ОРАО” а.д. Бијељина прославило је 30. октобра 76. годишњицу свог постојања.

Прослави су поред мањег броја радника и руководства присуствовали предсједник Борачке организације Републике Српске генерал Миломир Савчић, градоначелник града Бијељине Мићо Мићић, директор Електро-Бијељине Васо Арсеновић, предсједник Синдиката металске индустрије и рударства Републике Српске Тане Пеулић, представници Борачке организације града Бијељине, мањи круг пословних сарадника и радних колега.

„Посебно на данашњи дан сјетимо се колега и другова који су положили живот за настанак Републике Српске и опстанак „Орао“ АД.  Споменик подигнут у част наших палих бораца за нас представља одраз поштовања према њиховом несебичном дјелу  и обавезу да у сваком радном задатку пружимо свој максимум. Стратешко опредјељење предузећа је опстанак на ваздухопловном тржишту, гдје припадамо и успијешно опстајемо протеклих 76 година.“ изјавио је в.д. Извршног директора за техничке послове Младен Стојановић.

Због новонастале ситуације са вирусом Цовид-19, прослава је организована са мањим бројем званица, уз поштовање свих хигијенско-епидемиолошких мјера које је препоручио Републички штаб за ванредне ситуације.   

Translate »