This page was exported from БОРС [ https://borackars.org ]
Export date: Wed Oct 27 1:44:40 2021 / +0000 GMT

Састанак предсједника Савчића са премијером ВишковићемПредсједник Борачке организације Републике Српске генерал Миломир Савчић састао се 23. јануара у Бањој Луци са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем а на састанку је било ријечи о унапређењу положаја борачких категорија.

Током састанка предсједник Савчић и премијер Вишковић су разговарали о актуелним темама у области борачко-инвалидске заштите, о активностима Борачке организације Републике Српске, те мјерама које Влада Српске реализује у циљу унапређења положаја борачких категорија у Републици Српској.

Предсједник Савчић и премијер Вишковић су оцијенили да заштита права свих категорија грађана који су учествовали у стварању Републике Српске остаје обавеза и трајно опредјељење институција Српске.

Предсједник Владе Вишковић је изразио увјерење да ће Влада Српске наставити да пружа подршку организацијама проистеклим из Одбрамбено-отаџбинског рата, те нагласио да је заједнички приоритет очување институционалне стабилности Републике Српске.

Састанку је присуствовао и министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Душко Милуновић.

 

 


Post