Предсједник Савчић присуствовао скупштини Борачке организације Бијељинa

На изборној Скупштини бијељинске Градске борачке организације одржаној 20. априла, за предсједника је изабран Миодраг Стевановић, који је и до сада обављао ту функцију.

Скупштини је присуствовао и предсједник Борачке организације Републике Српске генерал Миломир Савчић.

У обраћању делегатима Стевановић је рекао да је ова организација јединствена и да ће наставити да ради на томе да се побољша положај свих борачких категорија, а приоритет је запошљавање дјеце погинулих бораца. 

Он је навео да ће наставити да обиљежавају значајне датуме из српске историје, као и да ће радити на одржавању споменика погинулим борцима. 

Стевановић је подсјетио да су у Бијељини подигнута 52 споменика погинулим борцима и да само недостаје у Мјесној заједници Нови, али да су у току радови који ће бити завршени ове године. 

„Град Бијељина је много урадио за борачку популацију – подијелио неколико хиљада плацева, неколико хиљада пакета за изградњу кућа, а додијељен је и велики број станова. Имамо још један број дјеце погинулих бораца која су незапослена, а мој најважнији циљ у будућем раду јесте да их запослимо“, рекао је Стевановић новинарима. 

На конститутивно-изборној сједници Борачке организације Бијељина, осим предсједника, изабрана је и трочлана делегација у Скупштини Борачке организације Републике Српске, те 15 чланова Предсједништва Борачке организације Бијељина.    

Translate »