БОРС
https://borackars.org/predsjednik-savcic-prisustvovao-izbornoj-skupstini-boracke-organizacije-lopare/
Export date: Tue Oct 26 23:59:21 2021 / +0000 GMT

Предсједник Савчић присуствовао Изборној Скупштини Борачке организације Лопаре
На редовној Скупштини Борачке организације Лопара данас је за новог предсједника једногласно изабран Ристо Радић, који је најавио да ће водити посебну бригу о јединству унутар Борачке организације.

"Приоритет у раду биће нам коначно стамбено збрињавање породица погинулих и ратних војних инвалида, а наставићемо традицију његовања лика и дјела српског борца, издавање едиција о протеклом одбрамбеном рату и завршити подизање спомен-обиљежја борцима у свим мјесним заједницама", рекао је Радић.

Скупштини Борачке организације Лопара присуствовао је и предсједник Борачке организације Републике Српске Миломир Савчић, који је истакао изузетну сарадњу БОРС-а са општинском Борачком организацијом и општином Лопаре на челу са начелником Радом Савићем.

"Најбољи примјер доброг рада општине Лопаре и Борачке организације је да скоро и нема проблема у борачкој популацији ове општине. Готово сва дјеца погинулих бораца су добила стална запослења захваљујући залагању начелника Савића и због тога смо на обиљежавању 25 година БОРС-а општини Лопаре додијелили највеће признање Златну значку", рекао је Савчић новинарима.

Он је изразио увјерење да ће добра сарадња БОРС-а и општине Лопаре бити настављена на добробит борачке популације ове општине.

"Нека сви проблеми нестану баш оним темпом како напредује општина Лопаре", пожелио је Савчић.

Скупштини је присуствовао и начелник општине Лопаре Радо Савић који је истакао да су сва дјеца погинулих бораца Војске Републике Српске са високом школом добила стално запослење и да ће за преостало петнаесторо дјеце са средњом стручном спремом пронаћи рјешење за посао у овој мајевичкој општини.

"Највећа заслуга за то што је општина Лопаре добила Златну значку од БОРС-а припада локалној Борачкој организацији и свим борцима мајевичког краја", поручио је Савић.

Post date: 2019-06-23 16:00:31
Post date GMT: 2019-06-23 15:00:31

Post modified date: 2019-06-23 16:02:14
Post modified date GMT: 2019-06-23 15:02:14

Export date: Tue Oct 26 23:59:21 2021 / +0000 GMT
This page was exported from БОРС [ https://borackars.org ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com

Translate »