Предсједник Савчић честитао 29. годишњицу рада РТРС-а

Предсједник Борачке организације Републике Српске Миломир Савчић упутио је 19. априла руководству Радио-телевизије Републике Српске честитку поводом 29. година рада ове медијске куће.

Поштовани директоре,

Имам изузетну част и задовољство да Вама, Вашим сарадницима и свим запосленима у Радио-телевизији Републике Српске упутим честитку поводом 29. годишњице постојања и рада Радио-телевизије Републике Српске.

Радио-телевизија Републике Српске била је медиј уз који је стасавала и одрастала Република Српска, медиј који је српској јавности али и свијету, у најтежим временима, преносио истину о борби српског народа у БиХ за право на живот и опстанак на овом подручју. Ваш патриотизам и приврженост Републици Српској показала је и чињеница да је четворо радника РТРС-а, извршавајући своје новинарске задатке,положило живот за Републику Српску.

Радио-телевизији Републике Српске и свим њеним запосленицима желим успјешан рад, увјерен да ће и даље радити на јачању и афирмисању Републике Српске, као и одбрани истине о нашем Одбрамбено-отаџбинском рату.

Увјерен сам да ће у Вашем даљем раду и у програмском садржају, питања из области борачко-инвалидске заштите, положаја и права бораца бити заступљена адекватно заслугама ових категорија у стварању Републике Српске.   

Translate »