Обиљежена крсна слава Борачке организације Бијељина

Ломљењем славског колача уз присуство великог броја гостију из друштвеног, политичког и јавног живота Семберије и околине, Борачка организација Града Бијељина обиљежила је 12. фебруара крсну славу ове организације – Света Три Јерарха.

Миодраг Стевановић предсједник борачке организације Бијељина рекао је да је крсна слава прилика за окупљање демобилисаних бораца Семберије и Мајевице на једном мјесту, прилика за дружење ратних другова, али и присјећање на ратни пут и борбу за стварање Републике Српске.

Стевановић је рекао да данас највеће незадовољство међу борачком популацијом ствара немогућност запослења и несигурна егзистенција. Он је ипак изразио очекивање да ће надлежне институције наћи начин да ријеше горуће проблеме у овој области.

Крсној слави Борачке организације Бијељина присустововао је и предсједник Борачке организације Републике Српске Миломир Савчић који је рекао да је славска атмосфера сигурно плод нечега што су борци  заједно проживјели у тешким временима.

Овогодишњој слави градске борачке организације Бијељина кумовао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић. Он је изјавио да је градска Борачка организација кроз свој рад нашла мјесто у друштву али и у овој локалној заједници, те да ће и убудуће у свом раду имати подршку Градске управе.   

Translate »