This page was exported from БОРС [ https://borackars.org ]
Export date: Tue Nov 24 17:38:19 2020 / +0000 GMT

Честитка премијера Вишковића генералу Миломиру Савчићу избора за предсједника БОРС-аПредсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку генералу Миломиру Савчићу, поводом поновног избора за предсједника Борачке организације Републике Српске.

„У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем Вам искрене честитке поводом поновног избора за предсједника Борачке организације Републике Српске.

Чињеница да сте још једном добили повјерење делегата, Ваших сабораца, потврда је Вашег досадашњег рада, залагања и ангажмана за унапређење статуса борачких категорија.

Нека партнерски однос и изузетна сарадња која је до сада постојала између Владе Републике Српске и Борачке организације Републике Српске послужи као водиља за рад на побољшању положаја борачке популације и у будућем периоду.

Брига о борцима, који су били на првим линијама у стварању Републике Српске, као и њиховим породицама, била је и увијек ће бити међу основним приоритетима у раду Владе Републике Српске.

Желим Вам много успјеха у наставку Вашег рада, уз жељу да се досадашњи заједнички рад на бризи о борачкој популацији настави и унаприједи“, стоји у честитики предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

 

 


Post