Честитка предсједника БОРС-а Миломира Савчића општинским и градским борачким организацијама Дана Борачке организације РС

Поштовани саборци,

У име руководства Борачке организације Републике Српске и своје лично честитам вам 14. фебруар Дан Борачке организације Републике Српске.

Вјерујем да ћемо и ове године, као и сваке године од 2002. до данас, у свим општинским и градским борачким организацијама овај Дан обиљежити свечано и достојанствено, сјећајући се нашег ратног пута, битака и побједа, а посебно наших страдалих сабораца.

Истовремено не смијемо заборавити друштвену улогу, значај и одговорност коју Борачка организација данас има у Републици Српској, а посебно одговорност коју има према нашим члановима и њиховим породицама.  Не смијемо заборавити да је наш најважнији задатак борба за побољшање њихових права као и борба за очување тековина отаџбинског рата а посебно највриједијег плода наше борбе, наше Републике Српске.

Зато вам, уз честитку поводом Дана Борачке организације, желим успјешан рад у предстојећем периоду, желим да у нашем раду влада слога и јединство јер ће нам они помоћи да пребродимо све изазове и неизвјесности које се налазе и пред Борачком организациом Републике Српске и пред нашом Републиком.

 

Предсједник

Борачке организације Републике Српске

                                                                                                                    Миломир Савчић  

   

Translate »