БО НЕВЕСИЊЕ: ЗАХВАЛНОСТ И ПОШТОВАЊЕ ПОРОДИЦАМА ПОГИНУЛИХ ЈУНАКА ИЗ СРБИЈЕ

Предсједник Предсједништва Општинске борачке организације Невесиње Милан Шиљеговић и предсједник Одбора ратних војних инвалида Војин Гушић посјетили су породице погинулих бораца из Србије чији су синови постхумно одликовани указом предсједника Републике Српске за Митровдан. Обишли су и стопостотног ратног војног инвалида Душка Пејака из Краљева и уручили му пригодну помоћ.
Представници Борачке организације уручили су у Руми и Суботици породицама Славка Владисављевића и Мирка Јарневића медаље заслуга за народ– постхумна одликовања којима се српским борцима исказује захвалност и поштовање. Одликовање супрузи Кати Јерневић симболично је предато код Споменика погинулих бораца у Суботици.
Обилазак породица српских јунака који су погинули у Одбрамбено-отаџбинском рату на невесињско-мостарском ратишту завршен је посјетом породице Момира Граовца у Зрењанину чији је отац учествовао у прошлогодишњем обиљежавању Митровданских битака. Невесињски борци се захваљују на дочеку и указаном гостопримству.
Tом приликом предсједница Удружења ратних војних инвалида и породица погинулих бораца Зрењанина Јованка Павловић уручила је захвалницу представницима Борачке организације Невесиње.

   

Translate »